Πωλήσεις Ποδηλάτων

Bicycle Repair

Πωλήσεις Ποδηλάτων

Εγγύηση!  Ποιότητα!

Bicycle Repair

Πωλήσεις Ποδηλάτων

Το κατάστημα ποδηλάτων Bicycle Repair προσφέρει προϊόντα που μπορούν να ικανοποιήσουν τον απλό φίλο του ποδηλάτου αλλά και τον πιο απαιτητικό επαγγελματία. Για τον λόγο αυτό επιλέγουμε, να εμπορευόμαστε μία μεγάλη ποικιλία ποδηλάτων, ανταλλακτικών και αξεσουάρ μετά από μεγάλη έρευνα και με αυστηρά κριτήρια.
Εισάγουμε αποκλειστικά επώνυμα ευρωπαϊκά προϊόντα που πληρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας, είναι ποιοτικά και αξιόπιστα, ενώ παράλληλα προσφέρονται σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.
Μεταξύ άλλων διαθέτουμε αποκλειστικά σε λιανική πώληση α επώνυμα ιταλικά ποδήλατα Bottecchia, τα δημοφιλή ισπανικά ποδήλατα Megamo, τα ποιοτικά και οικονομικά Πολωνικά ποδήλατα Arkus και Romet τα οικονομικά σλοβάκικα ποδήλατα Dema, τα εκλεπτισμένα ιταλικά σπαστά Graziella, τα κορυφαία τσέχικα ελαστικά Tufo, τους ιταλικούς τροχούς και τα εξαρτήματα Gipiemme, τα επίσης ιταλικά ενδύματα ποδηλασίας Giessegi, τα Ισπανικά Fixed Gear ποδήλατα και ανταλλακτικά Polo&bike, τα ποιοτικά ανταλλακτικά και αξεσουάρ Extend και Tkx, τα Γερμανικά κοντέρ, παλμογράφους και αξεσουάρ Sigma, κοινόχρηστες βάσεις επισκευήςMantis κλπ.
Σε μας επίσης μπορείτε να βρείτε και πλήθος άλλων επώνυμων εταιρειών ποδηλάτων και ανταλλακτικών στις καλύτερες τιμές της αγοράς, όπως: Shimano, Campagnolo.